Informatie aanvragen

Welkom bij DigiSpray

 

Maak van uw evenement een ervaring met DigiSpray in Den Haag!

DigiSpray is een fantastische toevoeging aan uw evenement in Den Haag en stelt uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm.

Ontdek de mogelijkheden

DigiSpray bied enorm veel mogelijkheden waarmee uw gasten zich helemaal kunnen uitleven zoals vele stempels en sjablonen, de mogelijkheid om een foto te laten maken en deze in te laden en te bewerken, een breed kleurenpalet en nog veel meer! DigiSpray in Den Haag heeft de look en feel van echte graffiti. Wanneer men spuit klinken de spuitbussen als een echte spuitbus en wanneer men te lang op dezelfde plek spuit begint de verf ook echt daadwerkelijk te druppelen. De DigiSpray cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Evenement, beurs en promotie in Den Haag

DigiSpray is een echte eyecatcher en zorgt voor meer traffic op uw beursstand, is een toegankelijk promotiemiddel en een uitstekende entertainmenttool voor op uw evenement in Den Haag! Daarnaast is DigiSpray uitermate geschikt om in te zetten tijdens congressen, productlanceringen, promotiestunts, privé evenementen, opendagen en op elke andere plek in Nederland waar er vraag is naar een vernieuwend en leuk entertainment en communicatiemiddel.

Direct delen via social media

Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke tool is om uw gasten te entertainen of bezoekers naar uw stand te krijgen kunnen gebruikers met onze speciale social media functie de kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, merk, product, organisatie of thema wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een leuke en natuurlijke manier!

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Om de ervaring van DigiSpray te optimaliseren bieden wij een ruime keus aan uitbreidingsmogelijkheden. Het is mogelijk om er een fotograaf bij te boeken zodat uw gasten hun eigen foto kunnen inladen en bewerken met DigiSpray. Deze optie is uit te breiden met een green screen zodat deelnemers een andere achtergrond achter hun foto kunnen plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om de gemaakte kunstwerken als foto te laten afdrukken met een professionele fotoprinter en/of realtime te laten projecteren tijdens het evenement. Daarnaast kunnen er stempels, sjablonen en achtergronden op maat worden gemaakt en uiteraard creëren wij graag een volledig concept op maat voor u!

Onze klanten kiezen voor DigiSpray omdat:

 • het de meest gebruiksvriendelijke digitale graffiti muur is in Nederland
 • het een unieke en verrassende manier is om uw gasten te entertainen
 • de kunstwerken direct kunnen worden gedeeld via social media wat veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt
 • de cover volledig wordt geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie
 • het de meest veelzijdige digitale graffiti wand is met enorm veel mogelijkheden en extra opties
 • er door meerdere bezoekers gelijktijdig kan worden gespoten op deze digitale graffiti muur van meer dan 3 meter breed
 • wij standaard komen met professionele begeleiding
 • onze digitale graffiti wall een zeer nette en representatieve uitstraling heeft
 • het bij uw gasten zal zorgen voor een blijvende herinnering aan uw evenement in Den Haag
 • er vele extra mogelijkheden zijn zoals een green screen optie, het direct laten printen van de foto's, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden en nog veel meer!

DigiSpray

 

Verras uw gasten met DigiSpray!

DigiSpray heeft de look en feel van echte graffiti en stelt uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm!

Wij, van E-vent Entertainment, zijn het enige bedrijf in dat werkt met deze zeer gebruiksvriendelijke en nette digitale graffiti muur. De DigiSpray software heeft een breed scala aan tools en mogelijkheden die makkelijk te gebruiken zijn. Onze digitale graffiti wall in Den Haag is enorm laagdrempelig en iedereen kan ermee werken. Pak een spuitbus, selecteer een kleur en u kunt direct beginnen!

Informatie DigiSpray

DigiSpray bied uw gasten enorm veel mogelijkheden waarmee zij zich helemaal kunnen uitleven zoals vele stempels en sjablonen, de mogelijkheid om een foto te laten maken en deze in te laden en te bewerken, een breed kleurenpalet en nog veel meer!

De cover waarop gespoten wordt, van de digitale graffiti muur, wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en bedrijfsfilosofie. Daarnaast is het mogelijk om stempels en sjablonen op maat te laten maken en het is zelfs mogelijk om een geheel concept op maat te laten ontwikkelen.

De kunstwerken direct kunnen worden geprint en/of worden gedeeld via social media zoals facebook en twitter, wat uiteraard veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt.

Entertain uw gasten op een verrassende en unieke manier door DigiSpray toe te voegen aan uw evenement, beurs, congres of feest in Den Haag!

Inclusief

Onze digitale graffiti wall is zeer compleet en wordt standaard geleverd inclusief de volgende onderdelen:

 • Professionele begeleiding vanuit ons vaste team
 • De nette Digispray box met groot scherm
 • De DigiSpray software
 • Alle nodige materialen zoals een laptop, beamer, webcam en geluidsset
 • 4 digitale spuitbussen
 • Cover op maat (in huisstijl van klant/product)
 • Facebook share fuctie op maat
 • Een dvd met daarop alle eindresultaten die naderhand wordt toegestuurd
 • Op en afbouw
 • Reiskosten

Features

 • Multi user software waarmee meerdere personen tegelijkertijd kunnen spuiten op het scherm
 • 100% nauwkeurig spuiten zonder vertraging
 • Breed kleurenpallet
 • Geluidseffecten
 • Gedetailleerd in te stellen lijnen op grootte, scherpte en zichtbaarheid
 • Save, email en print het kunstwerk met 1 druk op de knop
 • Share opties voor o.a. facebook en twitter
 • Het scherm van DigiSpray heeft een representatieve en nette uitstraling
 • Sla het hele tekenproces op als video
 • Verzamel en archiveer emailadressen van gasten
 • Breed aanbod aan vaste stempels en stencils
 • Optionele timer die een max. tijdsduur aanhoud per gebruiker
 • Ter plaatse een foto maken, inladen en bewerken met DigiSpray
 • Greenscreen optie
 • Achtergronden inladen
 • Gewenste styling / huisstijl wordt ingesteld als cover
 • Mapping

en nog veel meer!

Specificaties

Afmetingen
Met DigiSpray werken we met een systeem dat bestaat uit een grote en nette zwarte box van 3.10m breed x 2.15m hoog x 2.00m diep. Om onze digitale graffiti box op uw evenement te kunnen plaatsen hebben we een oppervlakte van minimaal 4.50m breed x 2.20m hoog x 5.00m diep nodig.

Benodigdheden
DigiSpray werkt op normale stroom en hier hebben wij 1 stekkeringang in een stopcontact voor nodig. Wij zorgen verder voor alle nodige materialen en middelen.

Locatie
DigiSpray kan alleen worden verzorgd op een binnen locatie of onder een tent of overkapping. De DigiSpray wall in de open lucht plaatsen is dus geen optie omdat dit kans op schade met zich meebrengt.

Fotograaf
Het is mogelijk om een fotograaf te boeken bij de DigiSpray graffiti wall. Op deze manier kunnen uw gasten ter plaatse een foto van zichzelf laten maken en deze direct inladen en bewerken op het DigiSpray scherm! » Lees meer
Green screen set en fotograaf
De DigiSpray software beschikt over een hele leuke functie waarmee green screen foto's kunnen worden ingeladen!

Er wordt een complete professionele green screen set opgebouwd van 3 meter breed waarmee we speciale green screen foto's van uw gasten kunnen maken. Deze foto's worden direct ingeladen zodat uw gasten gemakkelijk een leuke achtergrond kunnen kiezen die automatisch achter foto wordt geplaatst. Deze foto is vervolgens uiteraard volledig te bewerken op de DigiSpray graffiti wall! » Lees meer
Fotoprinter
Het is uiteraard extra leuk om uw gasten het gemaakte kunstwerk mee naar huis te geven als aandenken aan uw evenement! Wij bieden de mogelijkheid om het eindresultaat direct te laten afdrukken als foto met een professionele fotoprinter. » Lees meer
Op maat gemaakte sjablonen en stempels
Met de DigiSpray software kan er standaard gebruikt worden gemaakt van een heleboel leuke sjablonen en stempels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om unieke sjablonen en stempels (bijvoorbeeld product of themagericht) op maat te laten maken die door uw gasten kunnen worden gebruikt in hun ontwerp terwijl ze bezig zijn met DigiSpray. » Lees meer
Concept op maat
Met de DigiSpray graffiti wall kunnen we een geheel concept op maat maken aan de hand van uw wensen (bijvoorbeeld product of themagericht). De mogelijkheden die wij uw gasten op uw evenement bieden met de DigiSpray wall staan dan volledig in het teken van het desbetreffende thema, merk of product zodat bezoekers hier hun persoonlijke kleurrijke draai aan kunnen geven! » Lees meer
Mapping
Video mapping is met een projector beelden naadloos op een object projecteren. Met deze techniek kunnen we de illusie wekken dat we een object real life aan het bewerken zijn met een graffiti spuitbus.

Op de DigiSpray wall wordt een speciale afbeelding geladen waarop het object als een soort van kleurplaat staat weergegeven. De handelingen die worden uitgevoerd op de DigiSpray wall worden vervolgens zeer precies geprojecteerd op het desbetreffende object zodat we de illusie kunnen wekken dat het object echt bespoten wordt met graffiti! Met de mapping technologie komt de digitale graffiti daadwerkelijk tot leven! » Lees meer

Onze klanten kiezen voor DigiSpray omdat:

 • Het de meest gebruiksvriendelijke digitale graffiti muur is in de Benelux
 • Het een unieke en verrassende manier is om uw gasten te entertainen
 • De kunstwerken direct kunnen worden gedeeld via social media wat veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt
 • De cover volledig wordt geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie
 • Het de meest veelzijdige digitale graffiti muur is met enorm veel mogelijkheden en extra opties
 • Er door meerdere bezoekers tegelijktijdig kan worden gespoten op deze digitale graffiti muur van meer dan 3 meter breed
 • Wij standaard komen met professionele begeleiding
 • Het een zeer nette en representatieve uitstraling heeft
 • Het bij uw gasten zal zorgen voor een blijvende herinnering aan uw evenement
 • Er vele extra mogelijkheden zijn zoals een green screen optie, het direct laten printen van de foto's, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden en nog veel meer!

Fotograaf

Eigen foto bewerken met DigiSpray

Het is mogelijk om DigiSpray in Den Haag uit te breiden met een fotograaf. Op deze manier kunnen uw gasten ter plaatse een foto van zichzelf laten maken en deze direct inladen en bewerken met DigiSpray!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Den Haag. DigiSpray met fotograaf kan overal in Nederland verzorgd worden!

Green screen set en fotograaf

Eigen green screen foto bewerken met DigiSpray

De DigiSpray software beschikt over een hele leuke functie waarmee green screen foto's kunnen worden ingeladen tijdens het werken met DigiSpray!

Er wordt een complete professionele green screen set opgebouwd van 3 meter breed waarmee we speciale green screen foto's van uw gasten kunnen maken. Deze foto's worden direct ingeladen zodat uw gasten gemakkelijk een leuke achtergrond kunnen kiezen die automatisch achter foto wordt geplaatst. Deze foto is vervolgens uiteraard volledig te bewerken met DigiSpray!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Den Haag. DigiSpray met green screen kan overal in Nederland verzorgd worden!

Fotoprinter

Een tastbare herinnering met DigiSpray

Het is uiteraard extra leuk om uw gasten, wanneer zij gewerkt hebben met DigiSpray, het gemaakte kunstwerk mee naar huis te geven als aandenken aan uw evenement in Den Haag! Wij bieden de mogelijkheid om het eindresultaat direct te laten afdrukken als foto met een professionele fotoprinter.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland. DigiSpray met fotoprinter kan overal in Nederland verzorgd worden!

Mapping

Mapping met DigiSpray

Video mapping is met een projector beelden naadloos op een object projecteren. Met deze techniek kunnen we de illusie wekken dat we een object real life aan het bewerken zijn met een graffiti spuitbus.

Op de DigiSpray wall wordt een speciale afbeelding geladen waarop het object als een soort van kleurplaat staat weergegeven. De handelingen die worden uitgevoerd met DigiSpray worden vervolgens zeer precies geprojecteerd op het desbetreffende object zodat we de illusie kunnen wekken dat het object echt bespoten wordt met graffiti! Met de mapping technologie komt de digitale graffiti daadwerkelijk tot leven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Den Haag. DigiSpray met mapping kan overal in Nederland verzorgd worden!

Sjablonen en stempels op maat

Sjablonen en stempels op maat met DigiSpray

Met de DigiSpray software kan er standaard gebruikt worden gemaakt van een heleboel leuke sjablonen en stempels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om unieke sjablonen en stempels (bijvoorbeeld product of themagericht) op maat te laten maken die door uw gasten kunnen worden gebruikt in hun ontwerp terwijl ze bezig zijn met DigiSpray in Den Haag.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Den Haag. DigiSpray met opmaakt gemaakte sjablonen en stempels kan overal in Nederland verzorgd worden!

Concept op maat

Uniek concept op maat met DigiSpray

Met DigiSpray kunnen we een geheel concept op maat maken aan de hand van uw wensen (bijvoorbeeld product of themagericht). De mogelijkheden die wij uw gasten op uw evenementen in Den Haag bieden met de DigiSpray wall staan dan volledig in het teken van het desbetreffende thema, merk of product zodat bezoekers hier hun persoonlijke kleurrijke draai aan kunnen geven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Den Haag. DigiSpray met een opmaat gemaakt concept kan overal in Nederland verzorgd worden!

Digitale graffiti op uw beurs of beursstand

Maak uw beursdeelname in Den Haag onvergetelijk met DigiSpray!

Het is altijd weer moeilijk om op die overvolle beursvloer op te vallen tussen alle concurrenten. U heeft een beursstand, verkopers en folders, maar hoe komt u aan de juiste bezoekers op uw stand? Deze vraag houdt veel exposanten bezig.

DigiSpray zorgt voor meer traffic en maakt van uw beursstand in Den Haag een ervaring!

Een super groot scherm waar men met digitale graffiti spuitbussen op spuit trekt natuurlijk direct de aandacht. DigiSpray is opvallend en maakt uw beursstand leuk en toegankelijk!

Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke tool is om in te zetten als beurs entertainment, kunnen we met onze speciale social media functie de kunstwerken van uw bezoekers die op de beurs worden gemaakt ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, product of thema wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een natuurlijke manier!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland en wij garanderen meer rendement uit uw beursdeelname in Den Haag. Wij stellen graag een concept op maat voor u samen dat volledig in het teken staat van uw product, organisatie, merk of thema!

Digitale graffiti op uw evenement

Verrassend entertainment in Den Haag met DigiSpray!

Verrassend entertainment is essentieel voor een geslaagd evenement. Bent u opzoek naar entertainment in Den Haag dat vernieuwend is en dat bezoekers raakt, prikkelt en verbaasd, dan is DigiSpray daar het perfecte middel voor!

Stel uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm. De DigiSpray software heeft een breed scala aan tools en mogelijkheden die gemakkelijk te gebruiken zijn. DigiSpray is laagdrempelig en iedereen kan ermee werken. Pak een spuitbus, selecteer een kleur en u kunt direct beginnen!

De cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, organisatie, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland en wij bieden vele mogelijkheden zoals een green screen optie, het direct laten printen van de foto's, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden, mapping en nog veel meer om uw gasten mee te verassen en te entertainen in Den Haag!

Digitale graffiti promotie

Op een unieke en doeltreffende manier uw product, merk of winkel promoten in Den Haag met DigiSpray!

De DigiSpray digitale graffiti wall in Den Haag is een echte eye catcher. Een super groot scherm waar men met digitale graffiti spuitbussen op spuit trekt natuurlijk direct de aandacht. DigiSpray is een opvallend promotiemiddel en maakt uw product op een natuurlijke en plezierige manier toegankelijk voor potentiele klanten in Den Haag. De DigiSpray cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

De DigiSpray ervaring zorgt voor een blijvende herinnering aan uw product, merk, organisatie of winkel. Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke promotietool is om potentiele klanten mee te triggeren kunnen we met onze speciale social media functie de gemaakte digitale graffiti kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke gebruiker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, product of winkel wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een natuurlijke manier!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland en wij ondersteunen u graag bij de promotie van uw product, merk of winkel in Den Haag!

Digitale graffiti op privéfeest

Entertain uw gasten in Den Haag met DigiSpray!

Met DigiSpray maakt u van uw feest in Den Haag een onvergetelijke dag. Stel uw gasten in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm.

Maak van uw verjaardag, trouwfeest of familiedag in Den Haag een dag om nooit te vergeten met DigiSpray!

DigiSpray is tevens ook uitermate geschikt als entertainmentmiddel voor een Bat Mitswa, Bar Mitswa, communiefeest of kinderfeestje in Den Haag.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in Nederland en wij maken graag van uw feest een onvergetelijke ervaring!